četrtek, 6. december 2012

Zima.OGNJIČ + KORENČEK + BUČNO OLJE
Milo za zimo
Naravno milo na osnovi olivnega, palmovega, sončničnega in kokosovega olja, z dodanim presežkom bučnega olja, ki je posebej bogato z antioksidanti, vitamini ter maščobnima kislinama omega 3 in 6. Zaradi svojih lastnosti blagodejno vpliva na suho in razpokano kožo, kot nalašč za mrzle dni. Zimi še dodatno kljubujeta korenček in ognjič, ki pomagata pri občutljivi ter suhi koži.


100% OLIVNO OLJE + MATERINA DUŠICA + OVSENI KOSMIČI
Milo za nežno, občutljivo kožo
Narejeno je iz 100% olivnega olja, ki kožo neguje in vlaži, z dodatki ovsenih kosmičev in materine dušice. Zdrobljeni ovseni kosmiči pomirjajo razdraženo kožo, materina dušica deluje protibakterijsko, oboje pa v milu s svojo strukturo omogoča tudi nežen piling.

SOL + ČAJEVEC
Solna kopel, tokrat v milu: za moderne kopalnice, kjer so tuši zamenjali banje
Naravno milo na osnovi kokosovega olja, z dodanim olivnim, palmovim in sončničnim oljem, narejeno po receptu, ki v sebi združuje tako čistilno kot negovalno funkcijo. Sol in rožmarinovi listi poskrbijo za nežen piling, eterični olji čajevca in rožmarina pa s svežim vonjem poživljata.
Opozorilo: Rožmarin ni primeren za nosečnice in doječe mamice. 


REFOŠK + LIMONA + CIMET
Milo za novoletni čas
Naravno milo na osnovi olivnega olja z dodanim palmovim, sončničnim ter kokosovim oljem, narejeno po receptu, ki v sebi združuje tako čistilno kot negovalno funkcijo. Uporaba rdečega vina kot naravnega barvila da milu nežno vinsko barvo. Eterični olji cimeta in limone pa poskrbita za svež in hkrati prazničen vonj. Vonj cimeta deluje grelno, obnovitveno in poživljajoče.


RMAN + MELISA + LIMONA
Prijetna svežina mila
Naravno milo na osnovi olivnega olja z dodanim palmovim, sončničnim ter kokosovim oljem, narejeno po receptu, ki v sebi združuje tako čistilno kot negovalno funkcijo. Rman pozitivno vpliva na obnavljanje kože, melisa doprinese s svojo nežnostjo in skupaj z eteričnim oljem limone doda svežino.


SIVKA
Večna klasika
Naravno milo na osnovi olivnega olja z dodanim palmovim, sončničnim ter kokosovim oljem, narejeno po receptu, ki v sebi združuje tako čistilno kot negovalno funkcijo. Eterično olje sivke pomirja, prijeten vonj deluje blagodejno, poleg tega ima tudi antiseptične lastnosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar